Binoto o Australiji: "Moramo da shvatimo gde smo pogrešili"

> 14:10

Prvi čovek Ferarija, Matija Binoto, govorio je o lošem rezultatu njegove ekipe u Australiji i o tome šta možemo očekivati od Ferarija u Bahreinu.

Ukrajinci ostaju bez četiri boda, razlog Moraeš?

Ferari je na predsezonskim testiranjima u Barseloni pokazao da ima vrlo kvalitetan bolid, ali su problemi nastali na prvoj trci u Australiji kada nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja i trku završili na pozicijama četiri i pet.

Prvi čovek Ferarija, Matija Binoto, govorio je o tome šta njegov tim treba da uradi kako bi se popravio utisak sa otvaranja sezone, pošto već predstojećeg vikenda nas čeka trka za Veliku nagradu Bahreina.

"Moramo da shvatimo gde smo pogrešili u Australiji i da kao tim pronađemo rešenje za nastavak sezone. U Bahreinu očekujem da se vidi efekat nekih promena koje smo napravili, ali smo naravno i svesni snage naše konkurencije. U našim glavama, mi smo spremni da se vratimo na stazu i da nastavimo borbu", poručio je Matija Binoto.

Veoma važna trka za Ferari će biti Velika nagrada Bahreina, pošto već vlada mišljenje da će na Sahir stazi Mercedes samo potvrditi dominaciju.

JOŠ SPORTA:

BOD KAO KUĆA!

Užasna povreda Jusufa Nurkića, brz oporavak majstore! (VIDEO)

Buker brojao do 59!

Mekgregor završava karijeru!