Maverik Vinjales ostvario drugu pobedu u sezoni

Vinjales i Rosi za duplu pobedu Jamahe!

> 21:44

Maverik Vinjales je trijumfovao i u Argentini, I tako na prve dve trke MotoGP šampionata ima  maksimalan učinak od dve pobede. Valentino Rosi je zauzeo drugo mesto, dok je Kračlou bio treći.

Odmah na početku trke Mark Markez je zauzeo prvo mesto, koje mu je ozbedila startna pozicija, i u prvih pet krugova se činilo da bi trka mogla biti apsolutna dosadna. Međutim, u petom krugu Markez u jednoj krivini gubi kontrolu nad vozilom, a vođstvo tada preuzima Kračlou, koga uskoro pretiče Vinjales, koji je svoje vođstvo uspeo da održi do kraja trke.

Na samom startu smo ostali bez Lorencija, koji je svojom greškom već u prvoj krivini ispao iz trke, a tokom trke su redom ispadali i Pedrosa, kao i Dovicioso. Valentino Rosi se dugo mučio da prestigne Kračloua koji je bio drugi, ali Rosi je još jednom pokazao da je zaista nenadmašiv kada su ovakve situacije u pitanju, pa je na kraju i ispunio svoj cilj.

Takođe, još jedna od interesnatnijih borbi bila je između Bautiste i Zarka, koji je bio pravi hit na prošloj trci, a u ovu zaista zanimljivu borbu dobio je Španac pa je na kraju Zarko trku završio na petom mestu. 

Još sporta:

Barsa se pošteno izblamirala u Malagi! (VIDEO)

Feneri na meti imaju igrače Partizana i Vojvodine!

Vejn surovim nokautom poslao Italijana na spavanje! (VIDEO)

Igrači Reala tražili od Zidana da izbaci Ronalda iz ekipe! (VIDEO)