U Partizanu će protiv Rudara igrati kao da je 0:0

> 14:13

Iako Partizan ima 3:0 iz prve utakmice, Đukić ne želi da se njegovi igrači opštaju.

Zvezda pomerila utakmicu protiv Dinama!

"Imamo dobar rezultat, ali neće biti lako. U prvoj utakmici smo se dosta mučili dok nismo dali gol. Sve ćemo učiniti da odigramo dobru, takmičarsku utakmicu pred našom publikom, neće biti opuštanja. Timu ne treba preveliko motivisanje, igramo pred našom publikom, ovo je prvo predstavljanje u ovoj sezoni. Svi ćemo biti vrlo motivisani da se pokažemo u pravom svetlu."

Partizana u prvom kolu čeka naporan put za Surdulicu, a potom sledi utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Međutim, Đukić ne želi ni da čuje da umor može biti faktor u nekoj od predstojećih utakmica.

Nema lakog rasporeda. Videli ste na ovom svetskom prvenstvu - svi koji su mislili da su favoriti su poispadali u prvim rundama. Treba da se pripremimo za to. Videli smo prošle godine da nikog nismo lako pobedili. U svakoj utakmici moramo da imamo dobar pristup. Moramo da odradimo svaku utakmicu i da uđemo sa dobrim stavom. Ne postoji lak raspored, ulazimo u svaku utakmicu kao da je najvažnija."

A koga biste voleli u narednoj rundi od protivnika?

"Prvo da mi prođemo Rudar, pa ćemo posle razmišljati o sledećem protivniku. Iz poštovanja prema Rudaru, ne bih pričao o narednim protivnicima."

Nemanja Nikolić je povređen i neće igrati, dok Marko Janković ima manjih problema i nije trenirao ovih dana, tako da verovatno neće biti u sastavu. Takođe, Tavamba je prodat što je svakako hendikep za Partizan.

"Tavamba je za ovo malo vremena ostavio lep trag na fudbalskom terenu i van njega. On nam je prošle godine bio prvi strelac ekipe, dao je dosta golova i doneo mnogo lepih stvari na terenu. Van terena je dosta harizmatična ličnost, koji je u svlačionici bio odlično prihvaćen i zaista je doneo mnoge stvari Partizanu. Svi mu se zahvaljujemo, ostavio je odličan utisak na nas", rekao je Đukić.

Saša Zdjelar takođe misli da tim ne sme da se opšuta.

"Ova utakmica je jako bitna za nas, pošto se i dalje se spremamo pripremamo. Dobro je da smo u prvoj utakmici napravili dobar deo posla, ali igraćemo kao da je 0:0. Bilo je teško u prvoj utakmici da probijemo, biće tako i ovde, dolaze da pokažu da znaju da igraju fudbal."

Nakon što je i zvenično postao igrač Partizana, sada je svestan da se od njega mnogo očekuje.

"Vratio sam se, sada sam i zvanično igrač Partizana. Kada ste na pozajmici glava nije baš čista, ali sada sam tu. Sigurno da se od mene dosta očekuje i to mi je jasno, ali ja ću na svakom treningu dati sve od sebe. Posle ovoga počinje liga, nisam ni razmišljao o narednom protivniku. Svaki bod u ligi je jako bitan, moraćemo da se koncentrišemo na to", rekao je Zdjelar.

JOŠ SPORTA:

Kari Pešić dobija sjajnog šutera

Donald bi se vratio u Zvezdu?

Juventus dematnovao medije

Cirbesova prva poruka po povratku u Zvezdu