Đukić: Radim najbolje što umem

> 23:45

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je večeras da radi najbolje što zna i da je zadovoljan što je njegova ekipa stvorila prednost pred revanš sa Trakajem.

 Dejan Savić: Odlučili igrač manje i odbrana

"Čestitam ekipi na pokazanoj borbenosti u jednoj teškoj utakmici i ambijentu. Sačuvali smo mir i uspeli da steknemo prednost pred revanš", rekao je Djukić novinarima posle utakmice. 

Partizan je sa 1:0 pobedio Trakaj u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, ali crno-beli nisu postigli gol, već je to bilo delo defanzivca litvanske ekipe, koji je loptu prosledio u svoju mrežu. 

"Stvorili smo dosta šansi, nismo bili fini u završnici... Nije lako protiv zatvorene odbrane,  probiti taj bedem nije lako. Dosta problema smk imali, što mnogi timovi imaju, ali sačuvali smo mir i došli do prednosti pred revanš", rekao je Djukić.

Njemu su navijači skandirali da ode, na šta je on rekao: "Ja sam radnik Partizana, ne donosim odluke, već samo radim svoj posao".

"Neki drugi ljudi donose odluke. Ja uvek dajem sve od sebe. Ekipi nije bilo lako da igraju u ovakvom ambijentu, ali rekao sam im na poluvremenu da moraju da budu koncentrisani na ono što rade", rekao je on.

Upitan da li će ispuniti zahtev navijača, Djukić je rekao "da daje sve od sebe" i da radi najbolje što zna.

Izvor: Beta

JOŠ SPORTA:

Najveća pobeda u istoriji!

Partizan na mišiće, sa minimalcem u Litvaniju!

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA!

Ovo je gostujući dres PSŽ (video)