Pantić i Kljajić u glas: Napravićemo veliki uspeh

> 12:50

Partizan i Bešiktaš su već jednom "ukrstili koplja" u Ligi Evrope. Tada su crno-beli iz Istanbula bili bolji. Nadamo se da će sada biti beogradski crno-beli.

Modrić: LAŽ! Nisam tražio da idem u Inter

Dva tima su tada dvomeč imala u grupnoj fazi Lige Evrope, a Bešiktaš je slavio sa ukupnih 6:1. Prvo je bio 2:1 u Istanbulu, Partizan je doživeo debakl u Humskoj – 0:4.

Iz toga tima u sastavu Partizana su još uvek Kljajić, Vulićević, Pantić i naravno Saša Ilić.

"Slabo se sećam cele ekipe. Pamtim samo da su im najbolji bili Demba Ba i Gohan Tore. Golmana se iskreno i ne sećam, ali ono što je kristalno jasno da su bili apsolutni favoriti u grupi uz Totenhem i da su igrali zaista dobro. Sada mislim da im je tim individualno bolji nego što je tada bio, a ako Negredo bude igrao protiv nas sigurno su nam on i Kvarežma najveća opasnost", rekao je Kljajić.

Danilo Pantić se ne seća rado te utakmice.

"Iskreno, ne pamtim tu utakmicu po dobrom, jer nije završena povoljnim rezultatom po nas, ali je to bilo svakako dobro iskustvo. Imaću priliku da im vratim. Prošle su četiri godine od tog susreta i u tom periodu sam bio dete, fizički inferioran. Sada je druga priča, meč očekujem spremniji sa više samopouzdanja i vere. Bešiktaš igra u najjačem sastavu, iako kruže priče da im Liga Evrope nije prioritet, mislim da neće odustati od nje. Svi su dobri igrači, imaju veliki kvalitet kao ekipa, ali nisu nepobedivi", rekao je Pantić. 

Obojica su saglasni u jednom.

"Nadamo se da će atmosfera biti pozitivna i da ćemo svi zajedno probati da napravimo veliki uspeh, dolazi velika ekipa. Očekujemo da će to biti jedan lep fudbalski spektakl".

Prva utakmica igra se u Četvrtak u Beogradu od 20:30. 

Srećno, Partizane.

JOŠ SPORTA:

WTA - Aleks pada, Olga napreduje

Buskets potpisao novi ugovor!

Azar: Ostajem u Čelsiju!

Real "odradio" utakmicu - Bernabeu prazan