Crno-beli randevu - grobari pune JNA

> 12:00

Partizan i Bešiktaš su već imali duele u okviru Lige Evrope. Tada su istanbulski crno-beli dva puta slavili, ali sada je drugačija priča i vreme je za revanš.

Zvezda - trener zadovoljan

Bata Mirković kaže da ekipa bez straha ulazi u dvomeč protiv Bešiktaša u borbi za plasman u Ligi Evrope.

"Igramo protiv velikog protivnika, protiv ekipe koja je sastavljena od svetskih i evropskih šampiona, vodi ih jedan od najboljih trenera Senol Guneš. Sigurno neće biti lako, mi se naravno ne odričemo ovog takmicenja i želimo da nastavimo borbu. Biće teško, međutim mi ne odustajemo. Znamo kako da odgovorimo, imamo dve utakmice, ne završava se ništa sa ovom sutrašnjom", rekao je Mirković na konferenciji za medije u Humskoj. 

Nema razloga za strah.

"Radili smo dosta na tome, na terenu i van njega, tako da se nadam da će u budućnosti biti mnogo bolje. Pokušavamo iz dana u dan da dižemo formu, samim tim i samopuzdanje.", naveo je Mirković i dodao da se ekipa "pripremala gledajući duele Bešiktaša protiv LASK-a i dva meča u prvenstvu".

Lola Smiljanić ističe da treba igrati pametno.

"Ako budemo mislili da smo bolji onda nemamo šanse. Imaju puno velikih zvezda, igraju napadački fudbal, treba da iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Oni su favoriti, dosta informacija imamo o njima i verujem u prolaz", rekao je Smiljanić.

Turski Bešiktaš dolazi oslabljen. Neće igrati neki od velikih zvezda svetskog fudbala. Naime, u Istanbulu su ostali Alvaro Negredo, osvajač Evropskog prvenstva sa Španijom 2012. godine, zatim Džermejn Lens, koji je sa Holandijom bio treći na Mundijalu 2014. godine i Rajan Babel, koji je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih igrača Evrope.

I pored izostanka vrlo važnih igrača, trener Šenol Guneš za meč u Beogradu ima više nego sjajan tim na čelu sa Portugalcima Pepeom i Kvarežmom. 

JOŠ SPORTA:

Vilander: Biće Novak najbolji svih vremena

ZVANIČNO - Gudelj se vratio u Evropu

Kimih: Levi mora da bude zahvalan celoj ekipi

Ramadani: Igrači znaju istinu