Rikardo: Nismo se uplašili

> 12:02

Partizan je sinoć odigrao nerešeno protiv Bešiktaša 1:1, ali igra crno-belih daje nadu svim ljubiteljima fudbala u Srbiji, da beogradski crno-beli mogu da eliminišu istanbulske.

Pepe neizvestan za revanš

Gol za Partizan postigao je Rikardo Gomeš.

"Verujem u prolaz dalje. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo sa kakvom ekipom smo igrali, upoznali su i oni nas i mi njih i na terenu iskusili ozbiljnost iste. Nismo se uplašili, bili smo ravni protivnici i upravo nam igra u Humskoj daje nadu za Istanbul. Bićemo oslabljeni za Kosovića zbog kartona, ali siguran sam da će šef Mirković naći adekvatno rešenje ukoliko dođe do prinudnih rotacija", rekao je Gomeš.

Kaže da je odličan osećaj kada daš gol pored jakih individualaca.

"Fenomenalan osećaj, posebno u ovakvoj utakmici. Ceo život radim za golove, a kada ispred sebe imate pojedince poput Vide, onda vam to uliva posebnu dozu i adrenalina i samopuzdanja koji čuvate za dalje mečeve. Kao što sam rekao, Bešiktaš je sjajna ekipa sa odličnim pojedincima!" 

Evo kome posvećuje gol.

"Navijači su nam dali posebnu energiju! Ambijent kakav se pamti! Podrška je bila sjajna, veoma sam im zahvalan na tome i nadam se da će nastaviti da nas podržavaju na ovaj način". 

Podsetio je i na šansu koju je imao kada je lepo prošao Pepea i zamalo zatresao mrežu po drugi put i dodao da bi voleo da se to vrati u Istanbulu.

JOŠ SPORTA:

Liverpul košta više od 2 milijarde!

US Open - Ni Olgu, ni Bojanu nećemo gledati

LE - kompletni rezultati. Dosta iznenađenja

Stojković: Idemo da se borimo u Istanbul; reprezentaciji želim sve najbolje