Jović: Reprezentacija je viši nivo

> 15:26

Sale Đorđević je okupio "Orlove". Očekuju nas utakmice protiv Grčke i Estonije, a posle skoro godinu dana za reprezentaciju će zaigrati i Stefan Jović.

Luk Šo: Umalo da ostanem bez noge

„Čudna situacija. Svi znamo koliko kvalifikacije u ovom obliku nisu dobre za sve reprezentacije. Ovo okupljanje bila je šansa da se skupe najbolji igrači pred naredne dve utakmice, ali šta je – tu je. Cela situaciija najviše šteti nama i reprezentaciji“, rekao je Jović.

Prijao mu je odmor.

„Mnogo mi je nedostajalo, iskreno. Doduše, prijao mi je odmor koji sam imao, dva meseca. Ali igranje za reprezentaciju je nešto na višem nivou“.

Što se tiče zdravstvenog stanja, kaže da je odlično.

„Super sam. Krenimo od prethodnog okupljanja. Nisam bio tu zbog operacije očiju. To je jedini razlog zašto nisam bio uz tim. Sada je sve kako treba i eto me, napokon. Zdravstveno je sve super. Ja sam u subotu završio taj prvi deo bazičnih priprema. S te strane dolazim u zavidnoj formi, fizičkoj spremi. Do utakmice sa Mađarskom verovatno ćemo imati još vežbi s trčanjem. Ja svakako verujem da će sve biti kako treba“.

Cilj se zna - Svetsko prvenstvo.

„Iskreno, kao i za Evropsko prvenstvo ponovo imamo problema s rosterom, ali svi igrači koji su tu daće svoj maksimum da se ispune ciljevi. To je da obezbedimo plasman na Svetsko prvenstvo“.

Želi da se novajlije što pre adaptiraju na sistem.

„Prijaće nam što imamo malo više vremena. Svaki put je tako. Ja se iskreno radujem što ćemo imati više vremena zajedno i treninga. Treba da se i novi igrači uklope u ceo sistem, a važno je da i utakmice dočekamou što boljoj formi. Prvo meč sa Mađarskom, gde ćemo videti na čemu smo, a onda sve što ne bude valjalo da popravimo do Grčke“.

JOŠ SPORTA:

Prijović: Srećan sam što igram za svoju zemlju, očekujem pobede

Bekam zvanično dobio klub!

Partizan tražio više - Benfika poslala više, da li je to dovoljno?

Ovo jutro su svi dočekali budni!