Posle dužeg vremena NFL skup "Svih zvezda" konačno doneo spektakl, u vidu sjajne utakmice i ekstra poteza

PRO BOUL: Gremova "zakucavanja" donela pobedu Irvinu, Džej Džej Vot MVP! (VIDEO)

> 06:12

Konačno je jedan Pro Boul okršaj ličio na pravi okršaj "Svih zvezda" NFL-a. Iako nisu učestvovali igrači timova koji igraju za manje od nedelju dana Super Boul, ovaj meč u Glendejlu, poprištu "utakmice nad utakmicama" pokazao se kao prava uvertira za veliki spektakl.

Sastali su se timovi Irvin i Karter, a slavio je Irvin sa 32:28, tačdaunom superstara Nju Orleansa Džimija Grema tri minuta pre kraja. Sjajni risiver uhvatio je ukupno dva tačdaun pasa, posle kojih je, na opštu radost "zakucavao", ali on nije imao tu čast da bude izabran za MVP-a, već je ona pripala sjajnom defanzivcu Hjustona Džej Džej Votu.

Što se tiče ostalih aktera, vredi izdvojiti kvoterbeka pobedničke ekipe, inače dirigenta Detroita Metjua Steforda, koji je prebacio 316 jardi uz dva pasa za poene i intersepšn, zatim njegovog kolegu sa druge strane, organizatora igre Nju Orleansa Drua Brisa (isti odnos tačdauna i intersepšna, ali mnogo manje bačenih jardi - 163). Odlučujući pas za tačdaun delo je lidera Atlante Meta Rajana, koji je pride prebacio 104 jarda, imao još jednu asistenciju, bez izgubljene lopte, a isti učinak imao je i na drugoj strani kvoterbek Indijanapolisa Endru Lak, ali uz 119 prebačenih jardi.

Od trkača najviše se istakao raning bek Nju Orleansa Mark Ingrem sa 72 istrčana jarda, a od risivera, pored Grema, hvatači Detroita Golden Tejt i Pitsburga Antonio Braun, koji su osvojili po 98 jardi.