Završni, F4 turnir evropske Lige šampiona u američkom fudbalu biće do 24. do 26. jula održan na stadionu Voždovca

Finale Lige šampiona igraće se na Voždovcu!

> 15:09

Beograd je nedavno dobio domaćinstvo ovog spektakularnog nadmetanja, na kome će se nadmetati domaći SBB Vukovi, London Blic, švedski Karlstad i francuski Tonon.

Prvo polufinale, između SBB Vukova i njihovih rivala iz Londona će na stadionu Voždovca biti igrano u petak, 24. jula, od 16 sati, a istog dana od 20.30 u drugom polufinalu snage će odmeriti Karlstad Krusejders i Tonon "Crni panteri".

Veliko finale na programu je u nedelju, 25. jula, od 16.30.

Pored vrhunskog američkog fudbala, najboljeg koje Evropa može da ponudi u ovom trenutku na klupskom nivou, publika će na stadionu Voždovca imati priliku da vidi i brojne nastupe ovdašnjih zvezda.

Za sada su svoje prisustvo i mini-koncerte potvrdili "THC La Familija" i "Mihilow", dok će jednu od himni pevati i naš poznati glumac, inače veliki ljubitelj ovog sporta, Nikola Đuričko.

Stadion Voždovca predstavlja pravo malo čudo arhitekture, jer se nalazi na krovu tržnog centra i jedini je takve vrste u ovom delu Evrope, a jedini uz Monakov koji je "na starom kontinentu" izgrađen na krovu nekog zdanja.

Kapacitet mu je 5.000 mesta, na njemu svoje superligaške mečeve igra FK Voždovac, a 24. i 26. jula ugostiće četiri najbolja tima evropske Lige šampiona u američkom fudbalu.