Tom Brejdi ponovo bolji od Rodžersa

> 11:29

Vikend u NFL-u je obeležila pobeda Nju Inglanda nad Grin Bej Pekersima. 

Klop ostavio Šaćirija u Engleskoj

Petriotsi su savladali Pekerse 31:17 u tek drugom međusobnom susretu Toma Brejdija i Arona Rodžersa u njihovim karijerama. Brejdi je bacio samo jedan tačdaun uz 294 jarde, ali su zato dominirali raninbekovi Džejms Vajt sa dva i Kordarel Peterson uz još jedan TD.

Sa druge strane, Rodžers je imao 259 jardi i dva tačdauna, ali Pekersi nisu mogli da se nose sa odbranom Petsa koji su zabeležili šestu uzastopnu pobedu. Što se tiče duela Bredi – Rodžers, sada je skor 1:1 jer su Pekersi nadigrali Petse u prethodnom međusobnom susretu 2014. na Lembo Fildu. 

"On je zlatni standard za kvorberbekove već dve decenije", opisao je Rodžers Brejdija.

Vikend je obeležio i prvi poraz Remsa, "skalp" im je skinuo Nju Orleans sa 45:25, a tačku na meč je stavio fantastičan tačdaun pas Drua Brisa od 72 jarda za Majkla Tomasa. 

Bris je meč završio sa 346 jardi i četiri tačdauna, dok je sjajan bio i Alvin Kamara sa dva istrčana i još jednom uhvaćenim TD. Sa druge strane, Džered Gof je bacio tri TD i jedan presečen pas, dok je Tod Garli uprkos TD trčanju ograničen nsa 68 jardi. 

U velikom derbiju Pitsburg je savladao Baltimor 23:16 za veliki korak ka plej-ofu. Ben Rotlisberger je bacio dva i istrčao još jedan tačdaun. Interesantno je bilo i u Sijetlu gde su Los Anđeles Čardžersi pobedili Sihokse 25:17 uz dva tačdauna Filipa Riversa, a odličan je bio i Melvin Gordon sa 113 jardi i TD trčanjem. 

Impresivnu pobedu zabeležili su i Pantersi nad Bakanirsima 42:28 uz po dva tačdauna Kema Njutna i Kristijana Mekafreja.

JOŠ SPORTA:

Maraton završilo preko 3.000 ljudi

Partizan kažnjen nakon pobede

Matić u centru pažnje zbog "cveta maka"

Liga 1: Marsej izgubio, Radonjić ni u protokolu!