Najneizvesnija Superliga do sada?

> 13:30

Milojević je rekao da će utakmica sa Radničkim biti prvi derbi u sezoni. 

Matića na štopera?

"Biće mnogo neizvesno prvenstvo, možda i najzanimljivije u poslednjih nekoliko godina. Videli smo u prvom kolu da je većina ekipa zadržala kosture tima. To je nešto što je veoma dobro za svaki klub", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u nedelju od 19.00 na svom stadionu igrati sa Radničkim iz Niša u drugom kolu Super lige Srbije. 

"Sa pravom može da se kaže da je ovo prvi derbi ove sezone u prvenstvu. Dolazi nam ekipa koja je izborila sa pravom izlazak na evropsku scenu. Dobro igraju sa novim stručnim štabom i igračima. Jako su ambiciozna ekipa". 

On vidi kao malu prednost Zvezde to što je ona igrala evropsku utakmicu u utorak, a Radnički u četvrtak, uz to što se niškl klub iz Izraela vraća u toku dana. 

"Postoji prednost. To su termini i to ne treba da utiče na nas. To je cena kada igrate evropske utakmice. Profesionalci smo i ne verujem da će to da utiče na igrače Radničkog", naveo je trener crveno-belih. 

Milojević je čestitao Radničkom na prošlosezonskom uspehu i pohvalno je govorio o niškom klubu. 

"Radnički ove sezone ima visoke ambicije, što i treba da bude kao klubu sa velikom tradicijom. Niš to zaslužuje", rekao je Milojević i dodao da će naredna utakmica biti prvi derbi ove sezone i da očekuje veoma zanimljivu utakmicu. 

On je poželeo Radničkom da prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, uz ocenu da taj klub ima "objektivno velike šanse da eliminiše jedan Makabi". 

Milojević će imati sve igrače na raspolaganju pošto su se u puni trenažni proces vratili Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić. 

"Ne postoji merna jedinica, da se kaže da smo došli do nekog nivoa. Trudimo se da dođemo do najvišeg. Igrači uvek mogu da pruže više i to nam je cilj, da ulazimo u takmičarski ritam i da imam što više njih na raspolaganju". 

Trener Zvezde nije želeo da komentariše potencijalne dolaske igrača, a samo je rekao da je klub u pregovorima sa mnogo njih, a da samo želi da dođe neko ko može da pomogne klubu.

JOŠ SPORTA:

SMS saga dobija epilog, odluka pada u narednih 48 sati?

Ne sme da pije pivo a košta 70.000.000 evra?

Rusi častili Čeršesova novim ugovorom

Prognoze za Tokio 2020 - Nole, vaterpolisti i basketaši zlatni, košarkaši praznih šaka