Trener CSKA zadovoljan zbog plasmana u osminu finala LE

Gončarenko: Ovo je najjača Zvezda u poslednjih nekoliko godina

> 22:07

Trener fudbalera CSKA Viktor Gončarenko rekao je danas da njegovoj ekipi nije bilo lako protiv Crvene zvezde, ali da je sve u redu pošto je ruski klub prošao dalje u Ligi Evropa.

STOJKOVIĆ TEŠKO PRIZNAO DA JE CSKA BIO BOLJI

- Nema slabih protivnika. Ako ste gledali kako je Zvezda igrala u Ligi Evropa, videli ste da ona ume i da napada i da se brani. Zato ne možemo da kažemo da je bilo lako, iako smo nešto ranije mogli da rešimo. Kada vodiš 1:0, a suparniku odgovara 1:1, onda to nije jednostavno. Ipak, sve je u redu, prošli smo. Ovo je najjača Crvena zvezda u poslednjih nekoliko godina - rekao je Gončarenko na konferenciji za novinare posle utakmice u Moskvi.

CSKA je prošao u osminu finala Lige Evropa ukupnim rezultatom 1:0 protiv Crvene zvezde. Gončarenko je pred kraj utakmice Pontusu Vernblomu dao ceduljicu, a ruske medije je zanimalo šta je pisalo na njoj.

- Ceduljica je sadržala uputstvo kako da se reorganizuje igra, taktičke detalje, kako da se prestroje igrači - naveo je Gončarenko.

Upitan šta misli o tome što su "polovina navijača u sektoru za goste bile pristalice Spartaka", Gončarenko je odgovorio:

- Nemam komentar, pređimo odmah na sledeće pitanje.

Novinare je zanimao Gončarenkov komentar na pisanja medija od pre nekoliko godina da je bio blizu preuzimanja Zvezde, ali da je navodno rekao da odbija jer crveno-beli "nisu dovoljno veliko ime".

- Kao prvo, to je drska laž da sam rekao da Zvezda nije dovoljno veliko ime. Svaki trener treba da poštuje tim koji ga zove. Zaista je bilo pregovora sa Zvezdom, ali moj odgovor je bio da je sklapanje ugovora s drugim klubom bilo skoro gotovo i zato nisam prihvatio poruku - rekao je Gončarenko.

JOŠ SPORTA: 

Inijesta: Čelzi je odličan, biće teško u revanšu   

Bajern demolirao Bešiktaš 

Kraj sezone za Dragića, koleno nije izdržalo  

Zvezda: "Žućkovu levicu" su oskrnavili igrač ili navijač Partizana