Borjan: "Idemo dalje, pa i sledeće godine da uđemo u LŠ i napravimo bolji rezultat"

> 10:16

Golman Crvene zvezde Milan Borjan kaže da je Crvena zvezda uradila sve što je mogla i da je ponosan na svoje kolege i sve u klubu za učinjeno u grupnoj fazi.

Završila se Zvezdina renesansa u Ligi šampiona

Borjan je rekao da je PSŽ bio prejak rival i da su zasluženo prošli u narednu fazu takmičenja.

"Generalno bila je to mnogo teška utakmica. Preozbiljna su ekipa, ali iskreno da kažem, to što su ovi momci uradili za ovaj klub, to je neverovatno. Ponosan sam na njih, na sebe, na ceo stručni štab, upravu, jer ovako nešto ne može da se doživi nigde. Hvala i navijačima, bili su opet neverovatni".

Kaže da je ostao žal što crveno-beli neće igrati makar u Ligi Evrope.

"Svima nam je krivo što nismo ušli barem u ligu Evrope, ali bili smo u takozvanoj 'grupi smrti'. Ozbiljne ekipe, borili smo se, dali smo maksimum, ali na kraju smo ispali. Nema veze, bože moj, idemo dalje, čeka nas u subotu utakmica protiv Čukaričkog. Prvenstvo je bitno, pa da sledeće godine opet uđemo u Ligu šampiona i da napravimo još bolje rezultate", dodao je Borjan.

Kaže da je za sve igrače ovo velika lekcija.

"Ovo je jedno prelepo iskustvo igrati protiv ovakvih igrača, sve to deluje nestvarno. Nivo je takav da se sve greške vide u ovakvom takmičenju. Mislim da je ova ekipa odigrala fenomenalno celu grupnu fazu", dodao je Borjan uz opasku da će i dalje ostati u klubu i da za sada nema nameru da napušta Crvenu zvezdu."

Crvena zvezda je odigrala po njemu veoma dobro u drugom delu utakmice.

"Iznenadio me je pomalo Gobeljin gol. Prvo poluvreme smo igrali slabije, u drugo smo ušli sa tom željom da napravimo nešto. Navijači su nas podigli, do njihovog trećeg gola smo napravili ozbiljnu priču. Malo je nedostajalo da damo i drugi gol, ali eto, taj treći gol nas je malo ohladio, ali to je sve fudbal", zaključio je Borjan.

JOŠ SPORTA:

Veliko priznanje za našeg trenera!

Anri nije samo trener (VIDEO)

"Goreće" na Marakani!

Prvi profesionalni transrodni bokser (VIDEO)