Krstajić i "deca" kreću u boj!

> 18:26

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od petnaest do devet u Lisabonu igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Za naš tim prva utakmica, Portugalci nisu krenuli sjajno.

Real pomera granice zbog Mbapea?

Ekipa Fernanda Santoša u prvoj utakmici sa Ukrajinom nije delovala moćno. Malo pravih prilika, par situacija u kojima su dobro organizovani Ukrajinci mogli do pobede i samo bod na startu.
Tim Mladena Krstajića pripremao se za Portugalce duelom sa Nemcima u Volfsburgu, odigrao 1:1 i delovao na trenutke sasvim dobro, na trenutke nesigurno.

Ipak, večerašnja utakmica je bitno drugačija, za domaćina kalkulacija nema, posle boda na startu, pobeda je imperativ, a naša reprezentacija u prinudnom sastavu pokušaće da dođe do što boljeg rezultata.

Braniće Dmitrović, ispred njega će, najverovatnije, Rukavina, Milenković, Spajić i Filip Mladenović koji je naknadno pozvan.

Na sredini terena, kao i u Volfsburgu, krenuće Maksimović i Milinković-Savić, a u ofanzivnom delu očekuju se dve izmene, pored Darka Lazovića i Ljajića, trebalo bi da zaigraju oporavljeni Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

Luka Jović priliku će, ako ne bude iznenađenja, čekati na klupi, kao i Gaćinović.

Utakmicu na stadionu Benfike, La Luž, sudiće Poljak Marčinjak, a očekuje se da će tribine biti pune.

JOŠ SPORTA:

Tuča u Dobanovcima na meču prve lige Srbije!

Kraj jedne ere: Rob Gronkovski objavio povlačenje!

Mijailović: "Danima i nedeljama se vršio pritisak na sudije, ligu, savez, omalovažavao Partizan preko mnogih TV stanica"

Slovenija želi domaćinstvo Eurobasketa 2021.godine!