Mladi vaterpolisti Partizana pobedili na polufinalnom turniru Kupa Srbije

PARTIZAN OČEKIVANO PRVI: Dečaci Partizana maksimalni, pored njih na finalni turnir ide i Vojvodina (VIDEO)

> 22:19

Partizan je na polufinalnom turniru KupaSrbije za dečake rođene 2002. godine i mlađe, osvojio prvo mesto. Pored "crno-belih" u finale ide i Vojvodina.  

“Crno-beli” dečaci su u prvom kolu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 9:2, dok je u drugom meču kragujevački Radnički bio bolji od ekipe Zemuna rezultatom 7:4. U drugom kolu pred Partizanom je pao i Radnički, a rezultat je bio 15:5, dok je Vojvodina savladala Zemun 10:6. U poslednjem kolu Vojvodina je savladala Kragujevčane u vrlo neizvesnom meču rezultatom 5:4, dok je Partizan ubedljivo savladao Zemun rezultatom 15:1. 

Iz grupe koja je igrana u Subotici plasman na finalni turnir ostvarili su Spartak Prozivka i Crvena Zvezda, a danas su im se zvanično pridružili i Partizan i Vojvodina. 

Finalni turnir će se najverovatnije igrati u Novom Sadu 1. i 2. aprila. 

Sve snimke utakmica ekskluzivno pogledajte na SUPERSPORT365 youtube kanalu. 

U drugoj polufinalnoj grupi koja je igrana u Subotici je sve poznato. Plasman su ostvarili domaća ekipa Spartak Prozivka I drugoplasirana Crvena Zvezda, dok su kratkih rukava ostale ekipe Taš-a i Rasine.

Novi Sad

Prvo kolo: Vojvodina - Partizan 2:9,Zemun - Radnički 4:7 Drugo kolo: Vojvodina - Zemun 10:6, Partizan - Radnički 15:5 Treće kolo: Vojvodina - Radnički 5:4, Partizan - Zemun 15:1. 

Plasman: Partizan 9, Vojvodina 6, Radnički 3, Zemun bez bodova

Subotica

PPrvo kolo: Spartak Prozivka - Taš 15:3, Crvena zvezda - Rasina 10:8. Drugo kolo: Spartak Prozivka - Rasina 17:6, Crvena zvezda - Taš 7:6.Treće kolo: Rasina - Taš 8:9, Spartak Prozivka - Crvena zvezda 8:4.

Plasman: Spartak Prozivka 9, Crvena zvezda 6, Taš 3, Rasina bez bodova

Još sporta:

SLUČAJ "BONUĆI" ZAKLJUČEN: Nakon svađe sa Alegrijem ipak ostaje u klubu! 

NEKAD I SAD: Igrao u finalu Lige šampiona,a danas otpušten u drugoligašu! 

NBA DOBILA SVOG "KECMANA": Koš koji se retko viđa! (VIDEO) 

UHVATILA GA NERVOZA: Ristiću, vodi računa sta pričaš!