Utakmica će se igrati 14.marta u Zrenjaninu

SAVIĆ ODLUČIO: Ovo je spisak vaterpolista za duel sa Nemačkom!

> 17:35

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je danas spisak igrača koji će se pojaviti na pripremama za duel sa Nemačkom u Zrenjaninu u petom kolu Svetske lige.

Reprezentacija je u Zrenjaninu bila i krajem marta prošle godine, kada je igrala egzibicionu utakmicu sa Australijom.

"Imali smo tada odličnu organizaciju, sjajan doček i sve je funkcionisalo besprekorno. Sa zadovoljstvom stižemo u grad na Begeju željni da se punim tribinama odužimo igrom i pobedoma koja će nas definitivno odvesti na završni turnir Svetske lige", rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Pozvani su Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Barseloneta), Sava Randjelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Nemanja Ubović (Breša), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Branislav Mitrović (Eger), Djordje Lazić (Partizan) i Strahinja Rašović (Barseloneta).

Utakmica će se igrati 14.marta u Zrenjaninu, a okupljanje je u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta dva dana ranije.

Savić je naveo da će ekipa raditi u nedelju i ponedeljak u Beogradu, posle čega će videti kakvo je stanje sa povredama i odrediti 13 igrača za utakmicu.

Još sporta:

PAO DOGOVOR: Bajern izdvojio 20 miliona za francuskog reprezentativca! 

BARSELONA PRELOMILA: Ovo će biti zvanična ponuda Mesiju! 

NEMA KRAJA SAPUNICI: Kinezi hoće da tuže Berluskonija zbog Milana! 

GALAKTIKOS POTVRDIO: Vezista Dortmunda će preći u Real! (FOTO)