Ivana Španović, Asmir Kolašinac i fudbaleri Partizana vole Nemce

NAJBOLJI VOZE NAJBOLJE: Ovo su omiljena kola srpskih proslavljenih sportista!

> 18:45

Među brojnim posetiocima ovogodišnjeg BG Car Show-a, Volkswagen je ugostio i naše najbolje atletičare. Ivana Španović, svetski vicešampion u skoku u dalj i Asmir Kolašinac, srpski proslavljeni bacač kugle, juče su svojim primerom još jednom pokazali svoju naklonost ka automobilima. Volkswagen modeli automobila koji u potpunosti mogu da zadovolje najširi spektar potreba svoje ciljne grupe, od sigurnosti, komfornosti i luksuza, izbor su i Atletskog saveza Srbije.

Poruku da je Volswagen pravi izbor i svoj lični pečat lojalnosti, Ivana i Asmir kao i rukovodstvo Atletskog saveza Srbije preneli su brojnim prisutnim posetiocima sajma i novinarima. Rukovodstvo kompanije Porsche SCG, generalnog uvoznika marke Volkswagen, u obraćanju posetiocima i novinarima podržali su napore naših najboljih sportista usmerenih ka postizanju najboljih rezultata i predstavljanju Srbije u najboljem mogućem svetlu na svetskoj atletskoj sceni.

Sportska atmosfera vladala je i na AUDI štandu. Prvotimci FK Partizana Miladin Stevanović, Marko Jevtović, Dušan Vlahović, šef stručnog štaba Ivan Tomić kao i sportski direktor Ivica Ilijev bili su gosti na štandu na kome su izložena vozila marke AUDI. U druženju sa posetiocima, prvotimci Partizana su svojim najvernijim navijačima poklonili potpisane kalendare.

Još sporta:

BEKER OTKRIO TAJNU Novakovog uspeha!

OTKRIVENO: Ovo je Pogbina sudbina!

NOVI SKANDAL U ITALIJI: Šampion sveta optužen za saradnju sa mafijom! (VIDEO)

PROKLETI TERORISTI: NBA legenda jedva izvukla živu glavu!