Košarkaši Crvene zvezde trebalo je da 16. oktobra u 21.00h imaju premijeru u Evroligi, pred svojim vernim navijačima u "Kombank areni". Ipak, po svemu sudeći, od toga neće biti ništa

Putin preselio Zvezdu iz Arene!

> 20:33

Tog dana predviđena je velika vojna parada, iako ostaje nejasno zašto je ona zakazana za 16. oktobar, kada je navodni povod za nju Dan oslobođenja Beograda. Za one koji ne znaju, taj događaj se slavi 20. oktobra. Bilo kako bilo, 16. oktobra trebalo bi da posle parade bude održana i svečana akademija u čast oslobodiocima Beograd u "Kombank areni", kojoj bi trebalo da prisustvuje i ruski predsednik Vladimir Putin.

S obzirom da je ovo saopštila Gradska uprava, čini se da je taj događaj nemoguće pomeriti, ali je zbog toga izvesno da će biti pomerena utakmica Crvene zvezde sa Galatasarajem, koja je te večeri trebalo da bude igrana u "Kombank areni".

Ostaje da se vidi da li će Zvezda utakmicu igrati istog dana, ali u "Pioniru" ili će termin utakmice biti pomeren, što je malo verovatno s obzirom da Evroliga obično ne želi da pomera datume odigravanja utakmica u elitnom evropskom takmičenju.

Bilo kako bilo, pomeranje odavno planiranog susreta iz "Kombank arene" je veoma neozbiljno, kao što je neozbiljno i da se desetak dana pred "najveću paradu još od 1985. godine" pravi program za ovako ozbiljnu proslavu.