Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je danas da njegove košarkaše čeka težak posao na gostovanju Levskom u Sofiji u drugom kolu Jadranske lige.

MEGA KLINCI U SOFIJI: Milojević očekuje težak meč protiv Levskog

> 09:51

Mega je u prvom kolu kod kuće pobedila MZT Skoplje posle produžetka, dok je Levski ubedljivo izgubio od Crvene zvezde Telekom.

"U drugom kolu očekuje nas utakmica sa debitantom u ligi. Levski je protiv Zvezde jako dobro igrao i mislim da nas čeka težak posao. Trudićemo se, borićemo se i nadam se da će se meč završiti našom pobedom", rekao je Milojević.

On je kazao da je njegov tim u prvom kolu svojim neiskustvom dozvolio rivalu da izbori produžetak, ali da je ipak zadovoljan.

"Zadovoljan sam kako je prošlo prvo kolo. Bila je teška utakmica, imali smo odličnog protivnika. Dva minuta pred kraj utakmice smo vodili sa velikom prednošću, ali je naše neiskustvo došlo do izražaja. Srećom, ekipa se odlično snašla u produžecima i uspela da pobedi", rekao je Milojević.

Plejmejker Ognjen Jaramaz takođe je bio zadovoljan i obećao je borbu u Sofiji.

"U svakom takmičenju prva utakmica je najteža, pogotovu kada u timu imate devet mladih i vrlo neiskusnih igrača. Siguran sam da će nam mnogo značiti što smo pobedom počeli ligu. Stekli smo samopouzdanje
i nadam se da ćemo nastaviti u pobedničkom duhu. Čeka nas vrlo zanimljivo gostovanje i vruć teren, ali nadam se pobedi. Daćemo sve od sebe i pružiti odličnu partiju", rekao je Jaramaz.

Utakmica u Sofiji će za većinu igrača Mege biti prvo gostovanje.

"Atmosfera u timu je odlična, vrlo dobro smo se uklopili kako na terenu tako i van njega. Svi smo približno istih godina, interesovanja su nam slična, shvatanja takođe, tako da to sve doprinosi odličnoj hemiji koja vlada", rekao je Jaramaz.