Nastavlja se trend u Laktašima, odlasci i dolasci kao na traci: 3 trenera, 19 igrača, Lafajet poslednji u nizu...

> 17:17

Orlando Džonson, Trej Kel, Džimi Gevin, Tomislav Zubčić, Domen Lorbek...Sada i Oliver Lafajet.

Kakva vlasnička struktura: Gigs, Skols, Bat, braća Nevil, a sada i Bekam!

Sa velikim ambicijama, Igokea je ušla u ovu sezonu ali...Ono šta se očekivalo, to se nije dogodilo. Igokea posrće, deveti su na tabeli ABA lige sa skorom 6-10. 

Ipak, ono šta bode oči, jesu konstantni dolasci-odlasci. 

Tim iz Aleksandrovca je sezonu počeo u sastavu: Orlando Džonson, Trej Kel, Darko Talić, Sava Lešić, Filip Adamović, Tomislav Zubčić, Đorđe Milošević, Vuk Radivojević, Dalibor Ilić, Robert Rikić, Domen Lorbek, Džimi Gevin, na čelu sa Nenadom Trajkovićem

Poslednju utakmicu, Igosi su odigrali u sastavu: Darko Talić, Sava Lešić, Filip Adamović, Aljoša Janković, Grent Aleksander Džeret, Vuk Radivojević, Oliver Lafajet, Dalibor Ilić, Danilo Anđušić, Robert Rikić, Marko Luković, na čelu sa Draganom Gagijem Nikolićem. 

Od početka sezone, pa do danas, za Igokeu je igralo 19 košarkaša i 3 trenera. Nenad Trajković je započeo sezonu, nasledio ga je Žarko Milaković, da bi posle njega došao Dragan Gagi Nikolić, koji je i dalje na klupi. 

U odnosu na sastav sa početka sezone, u timu iz Aleksandrovca više nema Orlanda Džonsona, Treja Kela, Tomislava Zubčića, Domena Lorbeka, Džimija Gevina, dok su novi igrači, Grent Aleksander Džeret, Oliver Lafajet (koji je završio svoju misiju, dobio je otkaz), Danilo Anđušić, Marko Luković i Latevijus Vilijams

Džonson je odigrao svega jedan meč u regularnom delu sezone, Kel dva meča. Gevin i Lorbek su bili ispod proseka, dok je najbolji bio Tomislav Zubčić, koji je u tim trenucima možda bio i najbolji igrač lige. Nakon odlaska iz Aleksandrovca, zaradio je potpis u Manresi. 

Poslednji u nizu koji je napustio tim je Oliver Lafajet, koji je pre dva dana dobio otkaz. 

Ko zna, ovo možda nije poslednji ovosezonski odlazak, a možda se pojavi još neko novo ime u Sportskoj dvorani u Laktašima. 

JOŠ SPORTA:

Mrkela i Pantović dali iskaz povodom "nameštanja" meča

"Nažalost, lično ne mislim da ima nade"

Vratio se Georgijević: "Hvala Partizanu na poverenju, odužiću se golovima"

Peruničić ima poverenje saveza, ostaje selektor!