Partizan i Igokea, sličnosti ima, ali samo u sastavima: Kroz crno-bele prošlo 18 igrača ove sezone!

> 16:00

Možda ne izgleda tako, ali trend dovođenja  menjaja igrača je na snazi u ABA ligi. 

A šta će biti sa 17 miliona evra koje je Kardif platio Nantu?

Pored Igokee, koja je apsolutni lider ove liste, sa 19 igrača, koji su prošli kroz tim ove godine, i sa tri trenera, za petama su im košarkaši beogradskog Partizana. 

Međutim, situacija je nešto drugačija. Igokea je mahom dovodila strance koji su posle samo nekoliko utakmica napuštali tim, dok je Partizan počeo da gomila košarkaše. 

Zaboravljeni Entoni Braun, koji je za Partizan odigrao svega tri utakmice, bez datog koša i Strahinja Gavrilović, koji u ovoj gužvi visokih igrača nije mogao svoje mesto da nađe, ostali su svi manje više tu od početka, izuzev Renfra, Stefana i Nikole Jankovića koji su naknadno priključeni, odnosno došli u tim. 

Pejdž, Aranitović, Marinković, Gegić, Veličković, Pecarski, Gagić, Zagorac, Lendejl, Nikolić, Si i mladi Trifunović i Tanasković, su tu od početka sezone. 

Menjan je i trenerski kadar. Vule Avdalović i Milan Minić su bili pomoćnici Nenadu Čanku, ali posle poraza od Zadra, redom su napuštali tim. Došao je Andrea Trinkijeri, a sa njim i Vlada Šćepanović kao prvi pomoćnik, dok su iz stručnog štaba, jedino ostali Dušan Kecman i Aleksandar Matović. 

Stefan Janković, Aleks Renfro, te Nikola Janković, redom su popunjavali rupe, a ko zna, možda Andrea Trinkijeri ima još neku želju.

Ono što je interesantno, klubovi tokom sezone mogu registrovati najviše 20 igrača!

JOŠ SPORTA:

Štoper nezadovoljan u Sitiju, Barselona koristi šansu?!

"Šutnuli" Lipija nakon poraza od Irana!

Trinkijeri: "Mega je nezgodan protivnik, očekuje nas super važan meč"

Koliko prosečno zarađuju fudbaleri u Srbiji?