Pred nama su večeras konferencijska finala u kojima se sastaju Falkonsi – Pekersi i Petriotsi – Stilersi. Prva utakmica se igra u nedelju u Atlanti od 21.05 po srednjoevropskom vremenu, a druga u Bostonu četrdeset minuta nakon ponoći u noći između nedelje i ponedeljka

SAMO JE SUPERBOL VAŽNIJI: Cela Amerika je danas na nogama zbog njih!

> 17:11

Večerašnji mečevi konferencijsih finala Atlanta - Grin Bej i Nju Ingland - Pitsburg odrediće učesnike velikog finala NFL

Do kraja sezone Nacionalne fudbalske lige ostale su da se odigraju još tri utakmice, zapravo četiri, računajući i Proboul, NFL verziju Ol-star susreta na kojem nikada ne nastupaju igrači iz timova koji su se plasirali u Superboul. Dakle, još samo dva finala konferencija i onda sledi veliko finale, već pomenuti Superbolul.

Pred nama su večeras konferencijska finala u kojima se sastaju Falkonsi – Pekersi i Petriotsi – Stilersi. Prva utakmica se igra u nedelju u Atlanti od 21.05 po srednjoevropskom vremenu, a druga u Bostonu četrdeset minuta nakon ponoći u noći između nedelje i ponedeljka. 

Koliko je prošlih sezona odlučivala snažna odbrana, toliko se sad situacija okrenula u korist napada, pre svega kvoterbekova. Tako smo konstantno tokom cele sezone, ali i tokom vajdl-kard vikenda i divizijskih finala videli da utakmice odlučuju plejmejkeri, a to su ovog vikenda Tom Brejdi, Eron Rodžers, Ben Rotlizberger i neverovatni Met Rajan, najbolji kvoterbek ove sezone. Sama elita!

Još sporta:

CELA PLANETA MU SE SMEJE: Marej se osramotio kako niko do sada nije! (VIDEO) 

ROMANU I KONTEU PREKIPELO: Košta slobodan si da ideš gde hoćeš! 

POTEZ KOLA ABA: Lukovićeva dupla rampa protiv Boldena! (VIDEO) 

NOVAKOVA VERNA NAVIJAČICA: Plejboj zečica je ovaj put pokazala mnogo! (FOTO)