"Prava fudbalska atmosfera, nisam očekivao da će Pavkov dati dva gola"

> 00:03

Klop je istakao da njegova ekipa nije bila na nivou na kome treba da bude. 

"Ništa nije slučajno, znam da igrači veruju u sebe"

"Od početka su bile jasne namere ekipa. Igrali su u drugačijem sastavu nego pre dve nedelje, a vidi se da su im ti igrači veoma bitni. Dali smo im mnogo prekida... Nismo igrali naše najbolje izdanje, a kada je Staridž promašio priliku u 17. minutu sve je krenulo loše. Pokušali smo da promenimo to u drugom delu, ali smo samo u par navrata uspeli. Imali smo šanse, ali tek na kraju. Da smo ranije postigli gol... Čestitam Zvezdi na pobedi, zaslužili su to", rekao je Klop novinarima na stadionu "Rajko Mitić". 

Liverpul je večeras u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 0:2, u četvtom kolu Lige šampiona. 

"Nisu nas iznenadili. Igrali su slično kao i pre dve nedelje, imali su jak pristup od početka. Tada smo mi kontrolisali utakmicu, ali večeras nismo. Sad su bili agresivniji. Na kraju su zaslužili ovo", rekao je Klop. 

Upitan koliko je atmosfera uticala na njegovu ekipu, Klop je rekao da nije mnogo. 

"Dobra atmosfera, nije bilo nemoguće igrati, iako je bilo bučno. Prava fudbalska atmosfera. Svi su na putu ka svlačionici tokom poluvremena bili u pozitivnom raspoloženju, dok smo mi imali suprotna osećanja. Mi smo pokušali da se koncentrišemo u drugom delu, bolje smo izašli na teren, stali smo na loptu, ali kao što sam rekao, igrali smo fudbal samo u nekim trenucima"
, rekao je on. 

Novinare je zanimalo i kakvo mišljenje ima o igri Milana Pavkova. 

"Da postigne dva gola sigurno nisam očekivao. On je i protiv Salcburga promenio igru. Postigao je dva gola, drugi je bio fantastičan, ali mislim da se i on time iznenadio", rekao je Klop.

JOŠ SPORTA:

Trinkijerijev Partizan drugu za redom!

Uživo: Čudo na Marakani, 2:0 za Zvezdu!

Navijači Liverpula uz “pivce” i sunce čekaju meč sa Zvezdom

Pavkov: "Uzeo sam loptu, palo mi je na pamet da šutnem i..."