Meč sa Nemačkom u Zrenjaninu propušta kapiten

OPEKLI SU SE PRE ŠEST GODINA: Prlainović upozorava da moraju biti oprezni!

> 13:47

Na večerašnjem treningu u Košutnjaku selektor Srbije, Dejan Savić, imaće na raspolaganju i Dušana Mandića, Savu Ranđelovića i Nemanju Ubovića, koji su u nedelju u Italiji igrali finale Kupa. Međutim, Vaterpolo savez Srbije prenosi da će meč sa Nemačkom u Zrenjaninu propustiti kapiten Filip Filipović, koji je povredio ruku. Selektor Savić će na dan utakmice odrediti 13 igrača koji imaju nameru da pobedom i definitivno obezbede plasman na fajnal ejt u junu.

Takodje je izvesno da će tribine bazena „Jug“ biti ispunjene do poslednjeg mesta.

– Lepo je što smo ponovo zajedno. Drago nam je što ponovo igramo u Zrenjaninu, ne idemo često u te krajeve. Protiv Australije je bilo sjajno i siguran sam da će i sada tako da bude. Siguran sam da ćemo dobrom igrom da se odužimo publici koja će biti uz nas.Ovo je praktično početak sezone , imali smo sastanak i čuli smo šta nas čeka – rekao je golman Branislav Mitrović.

Njegov kolega Gojko Pijetlović je dodao:

– Prvo zadovoljstvo je naravno zbog činjenice da smo opet zajedno. Znam šta nas čeka u Zrenjaninu. Pre svega odlična atmosfera a zatim i nezgodan protivnik. Nije tajna da smo favoriti protiv Nemaca ali ne smemo da im dozvolimo da imaju svoj ritam. Dakle ozbiljan prilaz utakmici i ne bi trebalo da bude problema.


Nikola Jakšić se podsetio utakmice u Berlinu:

– Nije bilo lako, na kraju smo se odlepili i pobedili. sada igramo kod kuće, pred punim tribinama i to je motiv više da uz dobru igru pobedimo. Tako ćemo obezbediti završni turnir. Volim što utakmice igramo po Srbiji, atmosfera je uvek izvanredna i u takvim ambijentu je milina igrati.

Andrija Prlainović je izneo zanimljiv podatak:

– U Srbiji sam izgubio sam jednu utakmicu i to upravo od Nemačke u Kruševcu prev šest godina. Zbog toga treba da budemo oprezni. Nama je u planu plasman na završni turnir i to bi nam bile pripreme pred krunu sezone Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Lepo je da smo skoro svi tu i siguran sam da ćemo u Zrenjaninu svi uživati u sjajnoj atmosferi.

Još sporta:

PARTIZAN NE BRINE ZA BUDUĆNOST: Kadeti rasturili Romu sa četiri laka gola!

NE MOŽE OVO U SUPERLIGI: Neuspela 'panjenka' i veliki promašaj! (VIDEO)

TEŠKOM MUKOM DO POBEDE: Britanac namučio Noleta, ali nije uspeo da ga iznenadi!

VELIKA POMOĆ SUDIJE: Real do rekorda, Ramos junak, ali u senci očajne odluke! (VIDEO)